Spelartrupp 2008

Referat: Lindlövens IF - IFK Arboga 2
Lindlöven blev för svåra
2019-10-27 14:54
En mycket bra start och ledning med 0-2 efter halva första så var det glada miner från föräldrarna med blåvita hjärtat på läktaren. Det mesta stämde och grabbarna gjorde mål på sina lägen. Enligt sekretariatet så hade vi 3 skott på mål, så man kan inte klaga på utdelningen. Men sen vaknade Lindlöven till och sekunder innan periodvila så kom kvitteringen. Lindlövens ledningsmål kom sedan direkt i första minuten i andra perioden och gjorde sedan både 4-2 och 5-2 och matchen kändes avgjord. Men då började grabbarna åka skridskor igen och åter igen började ta tillbaka taktpinnen man hade i stora delar av första perioden.  5-3 och 5-4 kom inom loppet av tre minuter. Men glädjen blev kortvarig och Lindlöven kunde gå ifrån till 7-4 innan det var dags för spolning. Sista perioden vinner Lindlöven med 4-0 och matchen totalt med 11-4. Vi möter spelare som både är 2-3 år äldre och som vanligt avgörs matcher mer eller mindre på att lagen som vi möter både är större och har ett par tre stjärnor som är riktigt bra. Idag gör Lindlövens två bästa spelare 8 mål tillsammans.