Spelartrupp 2008

3 nya poäng mot Örebro (U13 serien)
2020-02-05 19:45
Sjukstuga i laget innebar lån från -07 laget inför matchen mot Örebro.
Första perioden slutade 0-0 och det var Arboga som var det bättre laget. Chans efter chans men pucken ville inte in i nätmaskorna tack vare Örebros bästa spelare för kvällen, målvakten Mio Ullbrandt Lundin.
Ett par mål för Arboga hade varit rättvist. 5:04 in i andra perioden så kom första målet i matchen och det var Örebros snabba Leo Lehto som kom helt fri mot Sixten och gjorde inga misstag. Efter målet så fortsatte Arboga att ha rada upp chanser men pucken skulle inte in. Skotten i andra perioden slutade 11-4. Tredje perioden startade och det skulle endast ta 44 sekunder och det var kvitterat. Noel åker över blå, gör en snabb vändning, håller i pucken och skickar över en lång passning till Casper som klipper till direkt och äntligen fick hål på Mio. 10:46 så gör Arboga 2-1 genom ett av lånen, William Engberg som efter pass av Noel klipper till ett stenhårt skott. Med dryga 1½ min kvar av matchen så åker Zack ut 2 min får knätackling och jakten på kvitteringen började för Örebro. Örebro plockar målvakten och chansar på att spela 6 mot 4 och chanserna kommer med Arboga försvaret lyckas rensa och när sedan pucken kommer lös så stormar Lucas Sarebro fram och kan skicka in det avgörande målet med bara 4 sekunder kvar av matchen.  Skotten i sista perioden slutade 8-5.

Resultat 3-1
Totalt skott i matchen 26-13.
Summering: Örebro har sin målvakt att tacka för att det inte blev flera mål. Örebro har några duktiga spelare men dessa tilläts inte att få några större ytor att jobba på utan hade hela tiden en blå i hälarna.