Spelartrupp 2008

Referat: IFK Arboga 2 - IFK Arboga 1
IFK1 mot IFK2 (u13 serien)
2019-12-13 20:01
Det blev en jämn och spännande tillställning när klubbens båda lag som spelar i U13 serien möttes på Luciakvällen och det var mycket folk på läktaren. Det var troligen många nervösa spelare inför matchen. Att förlora mot ett yngre lag är ju inte så kul och speciellt inte när lagen kommer från samma förening. Men det var "bortalaget" Arboga1(-07) som tog ledningen i den fjärde matchminuten genom duktiga David Norgren. Var det nu målen skulle börja rulla in?. Men så blev det inte, utan första perioden blev en jämn tillställning där Arboga2(-08) kvitterade efter 10:10 genom Gustav Bernhardsson. Lyckan skulle dock inte bli långvarig då det bara tog 22 sekunder så var David Norgren framme igen och skickade in 1-2 som även blev resultatet i första perioden.  1.28 in på andra perioden så var det kvitterat igen. Hugo Rosenstam stod bra till framför målet och skickade in en isare. Matchen fortsatte att vara jämn med lägen åt båda hållen. Men 11.01 in i andra perioden så var kvällens första hattrick ett faktum. David Norgren skickade in sitt tredje mål och Arboga1 hade åter tagit ledningen. Alvin Hedman-Väisälä kunde strax efter ledningsmålet göra 2-4. Andra perioden slutade även den 1-2. Tredje perioden började med bästa tänkbara start för Arboga1 då Wille Axelsson gjorde 2-5 redan efter 19 sekunder. Arboga2 kunde reducera snabbt genom Malte Gustavsson men närmare än så kom inte Arboga2 utan Theo Månsson fick avsluta målskyttet för kvällen och Arboga1 tog hem segern med 3-6.  En mycket jämn och rolig match att titta på och vi gratulerar Arboga1 till vinsten.