Spelartrupp 2008

Referat: IFK Arboga 2 - Surahammars IF
Storstryk mot Surahammar (u13 serien)
2020-01-26 20:17
Det blev ingen rolig match för grabbarna som förlorade med hela 1-10 mot ett starkt Surahammar. Matchen i sig var jämnare än vad resultatet visar. Mycket slarv och inget flyt gav Sura flera gratis chanser gång på gång. Suras stora stjärna Wiggo Rauch kan man inte låta få för mycket utrymme men tyvärr är det så som det blev idag då han noterades för hela 6 mål, och var den stora seger organisatören. Första perioden slutar 0-2 där 0-1 kom i matchen första PP då Arboga spelade med en man för mycket på planen. Skotten vann Sura med 7-14.  3.43 in på andra perioden så kommer 0-3 målet men det var fortfarande match. Men när 0-4, 0-5 och 0-6 kommer inom loppet av några minuter så dog matchen. Som vi har sett i så många andra matcher så missas det i passningar, markeringar, det tas fel beslut med mera. Lite tråkigt att det rinner iväg så fort. Dock skulle det komma ett tröstmål och ett fint sådant. Klapp klapp spel och Hugo Rosenstam kunde skicka in pucken i öppet mål efter ett fint förarbete. Andra perioden slutar hela 1-4 och skotten på mål blev 4-20. Sista perioden blev inte heller någon period som går till historien som en av de roligaste. Wiggo Rauch fortsätter sin uppvisning och gör samtliga 4 mål för Sura och 0-4 slutar även den tredje perioden. Skotten 6-18. Summeringen av matchen är att Sura är stora och starka. Vi är precis lika bra på skridskor men det krävs att hela laget kämpar och har lite mera flyt i spelet för att ens kunna rubba Sura. Sura gör mål på allt för många misstag, offensiva som defensiva. Att sedan ha en målkung med som Rauch gör ju inte saken sämre.

Slutresultat 1-10