Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Arboga IK
Ishockey
Spelartrupp 2008
Bli medlem i IFK Arbogas Ishockeyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till IFK Arboga Team-08
Vi sänder matchen live
2020-09-04 17:35
Träningsmatchen på lördag mot Vita Hästen livesänds på följande länk


Lås upp matchen genom att skapa ett konto 

OBS!! Det är/kan vara problem när man använder Internet Explorer som webbläsare. 
Referat: Södertälje  - IFK Arbogas Ishockeyklubb
Första träningsmatchen avklarad
2020-08-29 20:58
Efter ett par träningar och en första vecka med is, så var det dags för säsongens första träningsmatch. Södertälje SK stod för motståndet, ett lag som har varit på is hela augusti. Det blev vinst med 4-7 i en jämn match där SSK hade ledningen efter första perioden. I andra perioden vaknade vi till och efter att Casper Rydin fått äran att göra lagets första mål för säsongen så rullade det på i målprotokollet. Vinst i andra perioden med 1-4 och det var lite bittra toner i hemmalaget SSK. En jämn sista period slutade 2-3.
Vi hade 6 olika målskyttar denna match; Casper 1, Colin 2, Zack 1, Noel 1, Malte 1, Elias 1.
Hela laget gjorde en bra första insats. 
Referat: Köping - IFK Arbogas Ishockeyklubb
vinst i träningsmatchen mot Köping
2020-03-19 13:09
Seriespelet är slut men tur är så finns det lag som fortfarande vill spela och denna gång var vi inbjudna till Köping för en träningsmatch. Köping som är ett av de två lagen som lyckats vinna mot oss denna säsong (-08 lagen). Vi åkte iväg med ett bra lag och för bra för att Köping skulle ha någon större chans. Det var spel mot ett mål större delen av matchen och Köpings duktiga målvakt fick en hel del att pyssla med. Köping hade som närmast mål ett skott i ribban. Det blev en skön vinst med 6-0 som med lite tur kunnat vara det dubbla.
Referat: IFK Arboga IK - Sala HK
Vinst trots dålig insats
2020-02-15 16:12

Det var ett sömnigt och omotiverat Arboga som gästande laget Sala ställdes mot. Dåligt spel och många trötta ben släppt in Sala i matchen som även tog ledningen med 0-1. Sala var det lag som försökte spela pucken och matchen hade förmodligen varit betydligt jämnare på resultattavlan om gästerna hade haft lite mer flyt med sitt målvaktsspel. Nu blev det några enkla mål och det är det som avgör dagens match. Vinst och 3 poäng, men tränarstaben hade önskat betydligt mer från spelarna.


Slutresultatet blev tillslut 9-6Referat: Kumla HC Black Bulls - IFK Arboga 2
Vinst borta mot Kumla HC (u13 serien)
2020-02-09 12:21
Med många sjukdomar i laget så fick vi till dagens match låna in bland annat några -06or. Efter att ha varit i underläge så lyckades vi sedan vända matchen och med en 3-6 ledning efter 2 snabba mål i början av tredje perioden var det mer eller mindre klart. Kumla fick in ett reducerings mål med dryga 5 min kvar men kom inte närmare än så. Vi tackar ödmjukast till dem som ställde upp och kompletterade laget. 
Referat: Köping HC - IFK Arboga IK
Uddamålsseger efter diskutabelt domslut
2020-02-08 14:44
Det var ju i slutet av matchen som Köpings reducering kom och det skulle bli ett domslut som diskuterades efter matchen. Efter videogranskning nu efter matchen, så kan man se att Sixten räddar med plocken och pucken går i stolpen och sedan studsar ut och hamnar någonstans under honom. Om pucken av någon anledning sedan går över mållinjen med en Sixten som ligger ovanpå, är helt omöjligt att se för både domare och publik. Efter en liten diskussion av domarna så väljer dom att döma mål. Är man inte 100% säker att pucken är över mållinjen så ska det inte vara mål. Men bortsett från den situationen så var det ingen match som går till historieböckerna. Mycket slarv och missade målchanser gör att denna match blev jämnare än nödvändigt. Många såg trötta ut och Sixten räddar laget i slutet med några jätte räddningar.  Lyckligtvis så blir det seger trots en något sämre insats och det blev lite onödigt spännande i slutet tack vare det omtalade domslutet. Länk till matchvideo https://solidsport.com/ifkarbogahockey/watch/kop-arb-u12

Slutresultat 4-5
3 nya poäng mot Örebro (U13 serien)
2020-02-05 19:45
Sjukstuga i laget innebar lån från -07 laget inför matchen mot Örebro.
Första perioden slutade 0-0 och det var Arboga som var det bättre laget. Chans efter chans men pucken ville inte in i nätmaskorna tack vare Örebros bästa spelare för kvällen, målvakten Mio Ullbrandt Lundin.
Ett par mål för Arboga hade varit rättvist. 5:04 in i andra perioden så kom första målet i matchen och det var Örebros snabba Leo Lehto som kom helt fri mot Sixten och gjorde inga misstag. Efter målet så fortsatte Arboga att ha rada upp chanser men pucken skulle inte in. Skotten i andra perioden slutade 11-4. Tredje perioden startade och det skulle endast ta 44 sekunder och det var kvitterat. Noel åker över blå, gör en snabb vändning, håller i pucken och skickar över en lång passning till Casper som klipper till direkt och äntligen fick hål på Mio. 10:46 så gör Arboga 2-1 genom ett av lånen, William Engberg som efter pass av Noel klipper till ett stenhårt skott. Med dryga 1½ min kvar av matchen så åker Zack ut 2 min får knätackling och jakten på kvitteringen började för Örebro. Örebro plockar målvakten och chansar på att spela 6 mot 4 och chanserna kommer med Arboga försvaret lyckas rensa och när sedan pucken kommer lös så stormar Lucas Sarebro fram och kan skicka in det avgörande målet med bara 4 sekunder kvar av matchen.  Skotten i sista perioden slutade 8-5.

Resultat 3-1
Totalt skott i matchen 26-13.
Summering: Örebro har sin målvakt att tacka för att det inte blev flera mål. Örebro har några duktiga spelare men dessa tilläts inte att få några större ytor att jobba på utan hade hela tiden en blå i hälarna. 
En väl genomförd match av Arboga. 
Referat: IFK Arboga IK - Fagersta AIK
Komfortabel vinst mot Fagersta
2020-02-02 19:19
Fagersta gästade under lördagen och det blev en vinst med 5-0. Det finns inte så mycket att säga om den matchen mer än att vi var bättre än Fagersta och det var en rättvis vinst. Fagersta ställde upp med en hel del 07or men det räckte ändå inte för att kunna rubba oss. Fagersta fick ett mål men detta blev som tur bortdömt pgr av offside och både Frank och Sixten fick hålla nollan. 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IFK Arboga IK, 18/09 12:14 
IFK Arboga IK, 10/09 07:17 
IFK Arboga IK, 08/09 09:00 
IFK Arboga IK, 07/09 17:38 
IFK Arboga IK, 02/09 20:53 
 
SPONSORER