Streama våra matcher!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Arboga IK
Ishockey

Anmälan till Kul på is / Tre Kronors Hockeyskola 21/22
2021-08-07 13:49

Lär dig åka skridskor i Tre Kronors Hockeyskola

 

IFK Arboga välkomnar ALLA killar och tjejer födda 2014, 2015 och 2016 att lära sig åka skridskor med oss och spela hockey. Första tillfället att prova på är lördag 2 Oktober kl 09:30. Därefter kommer träningarna att vara på söndagar 09:30. Tillsammans lär vi oss att ramla, ta oss upp, åka framlänges och baklänges. Vi leker lekar, åker hinderbana, kryper under och hoppar över olika hinder, koner och bildäck. Vi lär oss passa och även skjuta in en och annan puck i mål.

 

Framför allt har vi kul tillsammans och väcker intresset för världens mest fartfyllda och roliga sport. Inga förkunskaper krävs men föräldrar får gärna vara med på isen om barnen är osäkra.

 

Anmäl dig här ---->Anmäl<-------

 

Bra att tänka på

Kom gärna i god tid så alla hinner klä på sig så vi kan utnyttja istiden och komma igång på utsatt tid

 

Utrustning 

Skridskor, hjälm, halsskydd eller krage som skyddar halsen, hockeyhandskar eller fodrade handskar är obligatoriska skydd. Hockeybyxor, benskydd och armbågsskydd är inget måste men rekommenderas. För att lära sig åka skridskor ska man inte vara rädd för att ramla, då är dessa skydd bra att ha på sig. Saknar ni något eller all utrustning så har vi laddat upp med komplett låneutrustning med viss reservation att vissa storlekar kan ta slut. Vi vill att alla ska kunna prova hockey!

 

Bra ställen att fynda utrustning:

  • Facebookgruppen " Begagnade hockeyprylar i KAK "
  • IFK Arbogas bytardagar. Hålls i år Lördag 21 Augusti i ishallen mellan 10:00-13:00
  • Välsorterade sportbutiker har ofta prisvärda hockeystartkit som inkluderar alla skydd.

Avgift

Det är självklart gratis att prova på ett antal gånger, avgiften kommer sedan att ligga på 169 kr. Att låna utrusning om man saknar är självklart också gratis.

 

Har ni frågor så tveka inte att kontakta Robert Bernhardsson 070-2285470  (robbut@hotmail.com)

eller Anders Dahlgren 070-2523217

 

Välkomna och hoppas vi ses på isen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SPONSORER