Streama våra matcher!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Arboga IK
Ishockey

Arboga Hockeys A-lag spelar c:a 20-25 matcher per säsong hemma i Arbogas ishall. Till varje match så finns det en hel del arbetsuppgifter som ska skötas.  Det har varit många eldsjälar under årens lopp som har offrat mycket tid, just för att klubben ska kunna ha ett representationslag. Många har ställt upp år efter år och fortsätter även år efter år. Vissa är intresserade av hockeyn och andra är mer intresserade av gemenskapen där man får träffa många människor. Allt arbete är helt ideellt då klubben inte har ekonomiska medel till att kunna betala för några tjänster. Säsongen brukar dra igång runt mitten på augusti och håller på fram till mars. Allt beroende på hur det går i serien.

 
Saknar du kanske en hobby? vill du också ingå i ett härligt gäng? har du tid att avvara några timmar i veckan? Är du serviceminded? Tycker du om att jobba i team?
Då tycker vi att du ska höra av dig för mer information.  info@arbogahockey.se
 
Vakanta platser där vi behöver förstärka upp med duktiga och seriösa folk är till olika områden men här kommer några exempel:
 
Till Sekretariatet söker vi:
1. Speaker  (perfekt för dig som tycker om att prata inför folk)
2. Någon som gillar teknik och kan sköta klockan. 
3. Öppna utvisningsdörren och hålla koll på tid.
 
Kiosker:
1. Kioskbiträde. (Perfekt om du gillar att träffa mycket människor och sälja godis, dricka och korv)
2. Kioskbiträde grill. (är du duktig och vet hur man steker korv så är detta perfekt för dig)
 
Livesändningar:
Kommentator. Gillar du att kommentera sport och kan hockey så är detta jättekul uppgift.
Är man två så är det dubbelt så kul. Vi har utrustningen som behövs.

Eventpersonal:
Har du idéer på olika aktiviteter runt matcher och dessutom grym på att genomföra detta med gott resultat? Hör av dig
 
Marknadsgruppen:
Är du en duktig säljare? då är du mer än hjärtligt välkommen då även denna klubb är beroende av sponsorer för att kunna överleva
 
Match DJ:
Gillar du musik? kan du känna av vad publiken tycker om? Känner du rytmen i matchen och kan spela musik efter det? Ja då är du som klippt och skuren för detta uppdrag.
 
Statistik:
I varje match ska det föras statistik. Det ska räknas skott, vilka vara inne på framlänges mål samt baklänges mål och lite annat. Dessutom sitter man på bästa platsen i hallen. Intresserad? hör av dig
 
Låter något av detta intressant? Tveka inte att höra av dig på info@arbogahockey.se
 
Har du kanske andra kvalitéer som du kan bidra med, tveka inte att höra av dig, det finns alltid någon uppgift där just DU behövs!!
 
 
SPONSORER