Aktivitetsinfo: Hemmamatch mot Lindlöven (u13)
Medtag kläder för uppvärmning utomhus.
Referat: IFK Arboga 2 - Lindlövens IF
Lindlöven blev för svåra (u13 serien)
2020-01-12 18:34
En oturs öppning som gav gästande Lindlöven 0-1 redan i den andra matchminuten var väl inte den starten som man vill ha när man möter ett av seriens bästa lag. Tyvärr var det inte stopp där utan målen fortsatte att rulla in med någon minuts mellanrum. Efter bara 7:18 på tavlan så var det 0-4 och en lång uppförsbacke. Lindlöven var effektiva och hade bara 8 skott på mål mot Arbogas 2. Första perioden var ingen period som man kunde lägga till i arkivet som en av de bättre. Första perioden slutade 0-4.
Lite taktiksnack och 5 minuters vila så var andra perioden igång. En smakstart och reducering direkt genom #24 Malte. Tyvärr så kunde det inte följas upp med ytterligare en reducering utan Lindlöven kunde skicka in 1-5 och nu var det väl ridå ner? .Lagen bytte målvakt och Lindlövens målvakt Kevin Söder fick inte den starten som en målvakt önskar sig.  Reducering 2-5 (#3 Casper) och 3-5 (#25 Colin) kom med bara halvminuten mellan målen och det var åter match. Men Lindlöven kunde 3-6 strax innan periodpausen. Bästa perioden från IFK och vinner perioden med 3-2.  Sista perioden blev dock en riktigt dipp och flopp som Lindlöven vann med hela 2-7. Dom som var på plats och gillar att se många mål kunde bevittna hela 8!!! mål under 5 minuter. Den något jämna matchen blev till en kross från gästernas sida när helt plötsligt allt gick in i mål. Det är bara att glömma den perioden, men ändå ta med sig en lärdom att gör man inte jobbet på isen så blir det katastrof. Det positiva med matchen är att IFK långa stunder verkligen försöker spela fin hockey med passningar osv. Siffrorna blev lite väl stora sett till matchbilden, men möter man ett lag som har gjort överlägset flest mål i serien så duger det inte att vara bra i en period. Sen gäller det att ha lite mera flyt, men som Ingemar Stenmark sa "Ju mer jag tränar desto mer flyt har jag",