Aktivitetsinfo: Hemmamatch mot Sala!
Medtag kläder för uppvärmning utomhus.
Vinst i spännande match (U13 serien)
2019-12-06 21:59
På fredagskvällen så spelades det match i U13 serien där IFK Arboga 2 (-08) mötte Sala HK. Det blev en spännande tillställning där Arboga redan i den tredje minuten tog ledningen med 1-0 genom Casper Rydin. Arboga hade sedan ett bra tryck mot Sala´s mål och 2-0 kom efter 9 minuters spel. Många trodde nog på ytterligare ett Arbogamål men  efter 12:09 så kom istället en reducering. 2-1 stod sig perioden ut där IFK vann skotten med 10-2. Andra perioden blev en snål målhistoria trots mängder av chanser för IFK , men laget utökade ledningen till 3-1 av Malte Gustavsson innan periodpausen. Skotten vanns åter igen av Arboga, denna period med 10-1. Den tredje perioden så vaknade Sala till och reducerade till 3-2 och hade även bud på 3-3, men då var åter igen IFKs Malte Gustavsson framme och satte dit 4-2 och sitt tredje mål för kvällen!. Med 5 min kvar av matchen kom nästa reducering och avslutningen av matchen blev väldigt spännande. IFK kämpade på ordentligt och kunde ta 3 sköna poäng. Skotten i sista perioden vann Sala med 4-10. Matchen slutade 4-3

Redan imorgon är det dags för ny match, denna gång i U12 serien då Köping kommer på besök.