Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Arboga IK
Ishockey
Välkommen till vår hemsida!
Välkommen! Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
2019-04-18 21:27
 
Tack för din tid
2019-04-11 14:27
Säsongen 18/19 är slut. Men uppstarten för 19/20 är igång.

Vill passa på att tacka Simon Sandström för hans tid i IFK Arboga. Simon har valt att flytta hem till Gävle. Men vi hoppas på att han vill återvända till oss i framtiden :-)

Tack Simon och Lycka till med allt :-)

/Styrelsen 
Säsongen avslutades med förlust
2019-04-04 08:45

Tillresta Munkforsfans fick se sitt lag vinna i sista omgången och därmed så slutade Arboga på en 5e plats och därmed kommer att husera i div2 nästa säsong.


Tack publik, sponsorer, funktionärer och alla ungdomslag för all hjälp på och utanför rinken.

Nu laddar vi om batterierna till nästa säsong.

P-08 obesegrade i Forshaga
2019-03-23 22:24
Hela lördagen gick till att spela en trevlig cup i Forshaga där Arboga gick obesegrade.
SUPPORTERTRÖJOR
2019-03-02 14:13
supportertröja

Vi har efter inköp av nya tröjor, nu ett helt ställ vita matchtröjor som har blivit över. Tröjorna är jätte fina och ser nästan helt oanvända ut. Vi tänkte att det är ett ypperligt tillfälle för alla supportrar att köpa en tröja till kvalet som börjar den 10 mars. Om det finns intresse bland Er att investera i en sådan tröja och ha den på sig i samband med våra matcher, så vore det väldigt roligt för oss. Vi har 20st (nr 2-21) tröjor så det är först till kvarn….. Tröjorna börjar säljas från Onsdag 6/3 på kansliet och kommer att kosta 500:- samt att man får en fribiljett till valfri hemmamatch under kvalet. . Finns intresse så föranmäl Er på info@arbogahockey.se


Tingade tröjor.
Nr13 Larsson
Nr 11 Nyberg
Nr 10 Johansson

Dagens U9 poolspel
2018-12-02 14:52
Idag så genomfördes årets första poolspel för lag U9 i Beckers Glas Arena.

Vi tackar alla inblandade lagen, spelarna, ledarna och föräldrar. Men vi skickar ett stort TACK till våra framtids domare i föreningen och förhoppningsvis Mikael Nords efterträdare :-)

Tack Melvin Persson och William Bojar för ett utomordentligt utfört arbete som domare :-)

Mössor finns nu på lager
2018-11-06 13:48
100:- /st
 
IFK Arboga hockeys playkanal
2018-09-13 14:15
Vi kommer även denna vinter att livesända de flesta matcherna från Beckers Glas Arena.
Det kommer även att läggas upp intervjuer med mera som vi kommer att länka till på våran hemsida.

Du hittar mera information på länken nedan
Ordförande har ordet
2018-09-10 13:19
En ny säsong med nya möjligheter, glädje, besvikelser och allt det där som hör till när vi nu om en vecka drar igång serien i hockeyettan västra.

Sportgruppen som med väldigt restriktiv plånbok har kämpat hårt för att få ihop ett slagkraftigt lag, ser ut att ha lyckats bra då det har varit goda resultat på träningsmatcherna. Men som de flesta vet så är det skillnad på träningsmatch och när det väl gäller.

Med en ny tränare och nästan ett helt nytt lag så ska detta förhoppningsvis bli en bättre säsong än den som var. En säsong som präglades av skador och dyra utgifter samt ett kvalspel.
Tack vare en swishkampanj där många visade sitt IFK Arboga hjärta så lyckades ekonomin räddas från en större katastrof.

Men denna säsongen kommer också bli otroligt tuff. Vi kommer att behöva strypa kostnader och hoppas på en underbar publik som kommer och stöttar oavsett resultaten. När förbundet inför förra säsongen presenterade ett nytt upplägg där varje förening är tvungna att presentera ett eget kapital så var det många klubbar som låg risigt till och bland dessa lag är vi. För att vara "lite" snäll så har alla lag ett frikort/dispens man kan utnyttja och då klubben inte kunde presentera ett eget kapital så blev vi tvungna att använda oss av det. Man började redan då från olika håll ana att något är på gång och förra veckan presenterades ett nytt förslag på indelning av lagen i olika serier, där man tar bort allsvenskan.
Men ännu är inte det beslutet taget, som i sånt fall är tänkt att gälla från säsongen 20/21.

Vi kommer i vilket fall att kämpa för att klara ett nytt div1 kontrakt både sportsligt och ekonomiskt. Så vill publiken ha ett lag i hockeyttan krävs det mycket folk på läktaren samt många sponsorer som hjälper till.

Det är nu bara 6 dagar kvar till seriepremiären mot Köping på bortaplan. Köping som hade stora framgångar med play off spel den gångna säsongen kommer att bli en bra värdemätare. Lagen möttes i proofdoor cup och där Arboga lyckades vinna. Det känns lite som att matchen mot Köping kommer att bli något av en nyckelmatch för hur säsongen kommer att bli. Men allt kan hända i ett derby och man ska inte vid förlust dra slutsatsen att allt redan är kört och att det kommer bli kval neråt med mera.

Jag hoppas i alla fall på en spännande säsong där många av våra unga spelare kommer att blomma ut och att vi t  o m kan vara med och slåss om en plats i Allettan. Men serien är otroligt jämn och tuff så precis allt kan hända. Naturligtvis hoppas vi även på att få behålla Conny Strömberg så länge det bara går och det är ju till stor del upp till publiken.

På tisdags spelas sista träningsmatchen mot div2 laget Linden hockey, som förra året var på håret att kliva upp till hockeyettan. Jag törs utlova en målrik match där vi går segrande ur.

Nu hoppas jag/vi på en härlig säsong med goda resultat och en härlig stämning.
Så jag hoppas vi ses i ishallen med det nya namnet Beckers Glas Arena.

Hälsningar
Tobias BojarNyheter från våra lag
Spelartrupp 2007, 25/01 13:34 
Spelartrupp 2007, 07/01 16:31 
Spelartrupp 2007, 19/10 14:56 
Spelartrupp 2007, 12/10 11:18 
Spelartrupp 2007, 29/09 08:05 
Hockeyskola, 24/09 23:15 
 
SPONSORER