Streama våra matcher!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Arboga IK
Ishockey
Bli medlem i IFK Arbogas Ishockeyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till IFK Arboga Hockey!
Sponsorhuset ger tillbaka på alla Köp!
Välkommen! Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
 
 
Lagbygget 21/22
2021-04-15 07:14
Anton Wickman

Förlängning!

 

Forwarden Anton Wickman är klar även för kommande säsong. Anton har dessutom skrivit på ett 1+1 kontrakt vilket tyder på en långsiktig tänk och vilja hos båda parter.

 

En genomtrevlig kille som gör ett hårt jobb på isen och gillar att ha kul utanför. Anton bjuder på ett stort leende på läpparna varje gång han kommer ner till hallen! 

 

Kommentar sportgrupp: 

 

En skridskostark forward som även kan användas som center. Klok spelare som är lättcoachad och underkastar sig jämt arbete och de ramar som sätts upp för laget. 

 

Vi fortsätter att försöka arbeta med kontinuitet och en stomme med egna produkter. Vi tittar parallellt på nyförvärv som kan spetsa till laget ytterligare. Dessutom vill vi utöka och utveckla ledarstaben så vi blir så proffsiga som möjligt. 

Nyförvärv... ansvarig målvaktstränare
2021-04-11 11:23
Mikael Melander

IFK Arboga Ishockeyklubb är väldigt glada att kunna presentera någonting som vi och många andra klubbar inom hockeyn tyvärr ofta missar nämligen målvaktsträningen.
Igår blev det klart att Micke Melander kommer att vara huvudansvarig för målvaktsträningen inom IFK Arboga.
Micke kommer närmast från Köping Hockey där han är också är bosatt men har även ansvarat för målvakter i andra föreningar som t ex VIK Hockey tidigare.

Styrelsen håller som bäst på att uppdatera alla föreningens styrdokument, "Blåvita vägen 2.0"och där kommer bla kontenueligt målvaktsträning i alla åldersgfrupper ingå.
Denna kommer att komma ut på remiss till alla föreningens ledare under sommaren.

Tanken är att IFK skall förstärka upp ytterligare med eventuell assisterande ansvarig till Mikael vilket kan komma att presenteras inom kort.
IFK planerar även att alla lag skall ha en person som målvaktsansvarig, denne kommer ingå i en sk målvaktsgrupp där man aktivt har dialog och kommunicerar med ansvariga i IFK.

- Det skall bli kul och spännade att samarbeta med IFK vilket jag verkligen ser fram emot.
det blir en nystart av någonting som varit saknat en längre tid samtidigt en resa vi gör tillsammans.
- Extra kul att vi skapar en målvaktsgrupp att jobba i vilket känns väldigt positivt.
- Känns väldigt bra att få möjlighet att jobba med IFK som verkar arbeta långsiktigt och vara på G med planer som kan utvekla den sportsliga verksamheten till åretrunt verksamhet.


 IFK Arboga Hälsar Micke hjärtligt välkommen till föreningen.

Förlängning
2021-04-11 11:10
Anton Ekström

Forwarden Anton Ekström är klar även för kommande säsong. Den storväxta och aviga liraren blir alltså moderklubben trogen ett år till. 

 

En lugn kille både på och utanför planen som när han blixtrar till kan bjuda på nått alldeles extra. 

 

Kommentar sportgrupp: 

 

En skicklig och avig forward. När han är i ”zonen” är det få som kan stoppa honom. Har även ett riktigt bra skott som man faktiskt kan önska att han använde oftare. När han är på spelhumör så kan han göra nästan vad han vill. Vi hoppas verkligen vi kan maxa ut hela hans kapacitet kommande säsong. 

Förlängning...
2021-04-11 11:07
Henrik Nordström

Backen Henrik Nordström är klar även för kommande säsong. Väldigt glada att Hank the tank vill vara med på vår resa uppåt och framåt.

 

Detta är en rutinerad herre. En virvelvind både på och utanför planen, han hatar dessutom att förlora!

 

Kommentar sportgrupp:

 

En skicklig back med en fin skridskoåkning. Vill vara med och bidra både framåt och bakåt. Rutin sen långt tillbaka och kommer vara en viktig kugge i vinter.

Förlängning....
2021-04-03 20:18
Eddie Gustavsson
Förlängning!
Egna produkten och backen Eddie Gustavsson är klar för nästkommande säsong. Han har även skrivit på ett så kallat 1+1 vilket betyder att båda parter gärna ser ett längre samarbete och potential.
En ung och lovande spelare som vi ser fram emot att se en hel och oavbruten säsong på seniornivå!

Kommentar sportgrupp:
En allround back med bra skridskoåkning. Bra kille även utanför isen. Vi hoppas och tror att Eddie tar stora kliv i vinter.
Tusen tack....
2021-04-03 20:12
Samarbetspartner Måleriproduktion AB

IFK Arboga Ishockeyklubb tackar Måleriproduktion AB som valt att efterskänka sin sponsring för säsongen 20/21 till IFK så vi kan satsa på att bedriva verksamhet året runt i ishallen.

 
Tack för det!!
25 % Rabatt på Neh under påskafton mellan 11 - 14
2021-04-02 16:11
Marsblades & Balansbräda...

Under Påskafton har vi 25 % rabatt på alla målvaktsutrustning.
Dessutom nyinkomna Marsblades och balansbrädor...

Välkomna till Neh Örebro Radiatorvägen 2

🔹Lagbygget 21/22🔹
2021-04-01 15:43
Oscar Onsmar

🔹Lagbygget 21/22🔹

 

Förlängning!!!✍🏻✅

 

Backen Oscar Onsmar har skrivit på för IFK för 1+1 år . Kapten förra säsongen och en riktig klippa på och utanför isen.

 

Onsmar har en stor erfarenhet och har spelat på en hög nivå. En ytterligare viktig stomme i detta lag! Skånepågen börjar dessutom göra sig mer och mer förstådd trots sitt ursprung 😁

 

Kommentar sportgrupp:

 

En back som inger trygghet i laget. En som man alltid kan lita på och som ger sitt yttersta. Viktig förlängning och nu börjar backsidan se riktigt lovande ut.

 

🔹Lagbygget 21/22🔹
2021-04-01 15:40
Backen Calle Haglind

Förlängning!!!✍🏻✅

 

Backen Calle Haglind har skrivit på för IFK för ett år till. Han står för en lång och trogen karriär i IFK och dessutom egen produkt. Något vi vill bygga på i föreningen.

 

Calle är en rutinerad back som spelat de flesta nivåerna. Han tillför mycket både på och utanför isen. En viktig stomme i detta lag!

 

Kommentar sportgrupp:

 

En spelare som sätter laget i första rummet. Användbar och anpassningbar på många sätt i truppen och spelet. En bra kille med arbogahjärta är ett stort plus.

 

Passande på bilden med tanke på efternamnet är vår trogna sponsor @tbobalkonger Vi ser också en annan sponsor vid namn #b4fastigheter.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Flickhockey, 19/10 19:38 
Spelartrupp 2008, 09/10 15:02 
Spelartrupp 2008, 01/10 22:30 
Spelartrupp 2008, 11/09 11:58 
Spelartrupp 2008, 04/09 17:35 
 
SPONSORER