Streama våra matcher!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Arboga IK
Ishockey

Se alla matcher Live!
Här följer länkar för dig som undrar om tjänsten:

För medlemmar & aktiva: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/forforeningar/

Om abonnemang: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/Omabonnemang/

Uppkopplade arenor: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv/arenorsomsandermatcherisvenskhockey.tv/


Notera även nedan kontaktytor för en enklare och snabbare dialog:

 

-          Support av utrustningen: support@qlosr.se

-          Tittarsupport: support@svenskhockey.tv

-          Övriga frågor mellan klubben och tjänsten: info@svenskhockey.tv eller hockey@sportway.com

Se matchen Live via Svensk Hockey.TV
svenskhockey.tv


Svenskhockey.tv är en playtjänst som har visat junior och ungdomshockey sedan 2012. Svensk Hockey TV AB bildades våren 2020 och ägs av Svenska ishockeyförbundet och drivs tillsammans med Sportway AB. SHTV driver videotjänsten svenskhockey.tv och viktiga partners är Live Arena som utvecklat mjukvaran samt Qlosr som hanterar installation och support av produktionssystemet.

Tjänsten är en viktig pusselbit i svensk hockeys vision om att bli Sveriges mest engagerande idrott.

På svenskhockey.tv visas hockeymatcher från ungdom (U12) och juniormatcher, TV-pucken, landskamper samt ett urval av senior herr- och dammatcher. Exkluderade matcher är seriespel från Hockeyettan, HockeyAllsvenskan, SHL och SDHL.

Hur funkar det?

Under säsongen 19/20 utrustades 100 hallar med fast kamerateknik som automatiserar produktionen av seriematcher. Inför säsongen 20/21 görs ytterligare 62 installationer i hallar runt om i Sverige. Vår målsättning är att kunna erbjuda tjänsten till samtliga klubbar och hallar i hela landet.

Tekniken består av en kamera med fyra fasta linser som monteras längs långsidan i linje med mittlinjen. När kameran är i drift så följer den spelet automatiskt liknande huvudkameran vid en TV-sänding. Systemet integrerar även mot stats.swehockey.se vilket automatiserar start av sändningarna samt integration av grafik såsom laguppställningar, målgörare, klocka och resultat.

Nu går tjänsten även att ladda ner som App via App Store och Google Apps. För att logga in krävs ett abonnemang av tjänsten vilket du kan köpa på www.svenskhockey.tv

 
SPONSORER