Streama våra matcher!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Arboga IK
Ishockey
Bli medlem i IFK Arbogas Ishockeyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till IFK Arboga Hockey!
Sponsorhuset ger tillbaka på alla Köp!
Välkommen! Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
 
 
RAVELLI
2021-05-13 13:26
Ladda album (+2 bilder) >>
Stötta föreningen geenom att handla din kläder genom ravelli.

Hej!

 

Du vet väl att du kan stötta föreningen genom att handla din kläder genom ravelli?

Genom länken så kommer du direkt till vår webshop:

https://partner.ravelli.se/se/landing/arboga-hockey

 

Du kan även välja vilket lag du vill stötta!

 

Katalogen finner ni via denna länken: https://www.ravelli.se/aktuell-katalog/

 

 

 

Fraktkostnader vid direktleverans 

1-4 paket: 69 kr

5-20 paket Fri frakt

Uppdatering J18 satsningenä
2021-05-12 11:36
Under onsdagen förra veckan hade den tillsatta ledarstaben ett första möte med intresserade spelare inför kommande säsong. 
 
Ledarstaben är nu fulltalig vilket vi annonserat tidigare. Mötet gick ut på att kolla intresse samt berätta förutsättningar för en eventuell uppstart. Det presenterades en skiss för träningsupplägg och matcher. Likaså hur klubben ser på spelarnas förutsättningar runt omkring med buss till bortamatch, eget stort förråd samt fast omklädningsrum, även andra saker så allt blir så proffsigt som möjligt för juniorerna. Vi hoppas och tror att vi är unika i området kring en färdig, stor och kompetent stab, målvaktsträning med en utbildad tränare samt praktiska och funktionella förutsättningar. 
 
Det var drygt 15 st spelare på plats på mötet vilket vi ser som positivt. Vi har fört dialog med ytterligare spelare samt att vi har ett visst underlag i föreningen kring underåriga som kan vara aktuella för träning och spel. 
 
Nu sker ett intensivt arbete med att följa upp spelarna som var på plats och eventuellt sätta några fler namn. Klubben kommer kontakta alla spelare igen då beslut från styrelse har lett till att ledarstaben får gå all-in på att sätta ett lag på is till hösten. Ett lag är även anmält till serien. 
 
Därefter kan arbetet kring ev sommarfys, uppstart samt officiell tillhörighet till ett j18 i Arboga arbetas fram. 
 
Som tidigare nämnt så har ett j18-lag blivit anmält i dagarna, då sista anmälningsdag är snart. Dock har vi som förening möjlighet att ta tillbaka vår anmälan vid ett senare tillfälle ifall våra planer inte går att fullfölja av olika anledningar. Vi har en intern deadline vi arbetar kring och försöker fortast möjligt få sportliga och praktiska bitar på plats. Glädjande är dock att vi arbetar under förutsättningarna nu att det blir ett j18-lag i Arboga om inget oväntat uppstår. 
 
Utöver de spelare vi för dialog med, finns det ytterligare intresse om att tillhöra Arbogas J18-satsning? Tveka inte att höra av er på något av följande sätt: 
 
Sportchef IFK Arboga Alexander Hellgren 0700520628
Tränare J18 Hannes Öhling +766362366
Lagbygget 2021/22
2021-05-11 10:29
Förlängning

Centern Hampus Wall har skrivit på för en säsong till! 

 

Den egna produkten blir klubben trogen fortsättningsvis också. Väldigt kul tycker vi! 

 

Kommentar sportgrupp: 

 

Hängiven center med en bra skott. Gör jobbet i det tysta. En lagspelare som sätter laget i hand. Stor och stark. Såg tendenser till att Hampus även hade utveckla sin fart inför säsongen som gick, tyvärr fick vi inte se utvecklingen under längre tid med tanke på att säsongen blev inställd. Nya tag i år! 

Lagbygget 2021/22
2021-05-11 10:22
Alexander Hellgren förlänger med IFK

Backen Alexander Hellgren har skrivit på för en säsong till! 

 

Med ett antal år i föreningen har detta blivit hans hemmaplan. Goda och erfarenheter från spel i högre division.

 

Kommentar sportgrupp: 

 

Tvåvägsback åt det spelande hållet. Rightare med lång erfarenhet vilket stärker vår redan oerhört starka backsida. 

Skilda vägar...
2021-05-11 10:07
Ladda album (+3 bilder) >>
Uppdatering ledarstab A-laget

IFK Arboga och Sebastian Varjomaa har valt att gå skilda vägar. Anledningen är jobbsituation för coachen i fråga. IFK vill önska Varjomaa lycka till i framtiden och tack för den här tiden. 

 

Just nu pågår ett intensivt arbete med att hitta en ny huvudtränare. Sportgruppen tittar på olika alternativt och hoppas lösa tränarfrågan snarast möjligt. 

Det tackar vi för....
2021-05-02 12:55
Samarbetspartner Stadskällaren

IFK Arboga Ishockeyklubb tackar Stadskällaren som valt att efterskänka sin sponsring för säsongen 20/21 till IFK så vi kan satsa på att bedriva verksamhet året runt i ishallen.

 
Tack för det!!
Tusen tack....
2021-05-02 12:53
Samarbetspartner TOOLS Arboga

IFK Arboga Ishockeyklubb tackar TOOLS som valt att efterskänka sin sponsring för säsongen 20/21 till IFK så vi kan satsa på att bedriva verksamhet året runt i ishallen.

 
Tack för det!!
Städning E-18/20 15 -16/5...
2021-05-02 10:57
Ladda album (+3 bilder) >>
Möjlighet att tjäna 30.000 kr

IFK har fått frågan av Svevia om tjäna en slant till vår satsning på åretruntverksamhet med att städa mellan Arboga, (Rondellen vid ÖB) gamla Örebrovägen till trafikplats Slyte 2,9 mil. Samt från Slyte till Elektroskandia i Örebro 2,4 mil. Totalt 5,3 mil.

Sträcken kommer att mätas upp och divideras med antalet personal så alla får lika lång sträcka vardera

Inom IFK kommer A-laget, delar av styrelsen samt ett antal av våra ordinarie funktionärer vara med att hjälpa till. (ca 25 personer)

Vi vädjar till övriga medlemmar, ledare, spelares föräldrar, anhöriga och alla med känsla för klubben att vara med.

Kravet för att kunna närvara är att man är 18 år fyllda. IFK har fått lördagen den 15/5 samt eventuellt söndagen den 16/5 på oss att utföra uppdraget.
Svevia sätter upp adekvat skyltning vid tillfället.

IFK har blivit sponsrade med en 55 personersbuss inklusive chaufför hela helgen.
Kan vi bli uppemot 50 personer till detta arrangemang räknar vi med att fördigställa städningen redan på lördagen.

Vi samlas vid ishallen 07.45 för avfärd 08.00 Medtag ryggsäck och termos så håller IFK med kaffe och smörgås. Roger Hedenström vår kock, kommer även skicka med lunchlåda.

Vi har lovat Svevia att återkomma med svar om vi klarar uppgiften senast onsdag den 5/5.

Så kan Ni tänka Er att hjälpa till anmäl Er via vår mail: info@arbogahockey.se eller kontakta Eventansvarige Kevin Söderlund på mobil nr: 070-292 77 49

Svevia håller med säckar och gripverktyg.

Så..
Färre än 25 deltagare,,,, blir vi tvungna att tacka nej
minst 25    troligtvis städning i två dagar

40 - 55       förmodligen klara på lördagen

Väl mött!

IFK Arboga Ishockeyklubb


Klara ledare för j 18 -laget
2021-05-02 10:46

Ledare klara för j18-laget!

 

 

Äntligen kan vi presentera ledarstaben för kommande j18-satsning!

 

Teamet kan komma att utökas vart efter. Följande personer är klara.

 

Huvudtränare Hannes Öhling.

 

Erfarenhet av både senior och juniorlag sedan tidigare. Har haft ett uppehåll av personliga skäl men båda parter har kommit överens om att blicka framåt och se möjligheter med en erfaren och driven person med stort Arbogahjärta. Kommer stå för passion och driv.

 

Assisterande tränare Alexander Hedlund.

 

En omtyckt person som har en lång spelarkarriär bakom sig. Kommer eventuellt även vara aktiv spelare parallellt med sitt tränaruppdrag. Har spelat på olika nivåer och även han är uppvuxen i föreningen. Har även varit domare under en längre tid vilket vi ser som en styrka och en bra erfarenhet. Kommer stå för ett lugn samt för ordning och reda.

 

 

Lagledare/hjälptränare Pär Olovsson.

 

Återigen en person från föreningen sen tidigare. Har lång erfarenhet av att träna och vara omkring ungdomslag vilket vi ser som en tillgång. Han kommer kunna komma med input och erfarenhet till övriga tränare kring de lite yngre förmågorna.

 

Materialare: vakant (diskussion förs med personer)

 

Assisterande materialare Tomas ”Tompa” Johansson.

 

En enormt driven person med hjärta för föreningen och ungdomarna. Mångsysslare som ställer upp och fixar det mesta om det behövs. Har stor kunskap om materialarbiten.

 

Målvaktstränare Micke Melander

 

Oerhört lång erfarenhet kring målvaktsträning. Varit i flertalet klubbar och samlat på sig meriter. Ser verkligen målvakterna och helheten. Kommer dels vara ett tillskott för målvakterna i juniorlag men även yngre förmågor i föreningen.

 

Fystränare kommer till en början vara i symbios med u16-laget samt eventuell försäsong för seniorer. Under rådande omständigheter med Covid så är inte förutsättningarna densamma som under en vanlig försäsong. Vi tittar på längre sikt att utveckla detta område.

 

 

Edit:

Huvudtränare Hannes har som sagt varit frånvarande ur föreningen i över två år av personliga skäl, som sedan den dagen är utredda och något som Hannes klarat upp och lagt bakom sig. Föreningen har haft en dialog och stöttat Hannes under denna tid i hopp om att kunna återuppta samarbete i framtiden. Hannes har sonat för denna incident vilket redan fått konsekvenser på ett privat plan, men även från föreningens sida när vi där och då gick skilda vägar. Föreningen har och kommer följa våran värdegrund framöver, och för att säkerställa detta har vi överenskommelser som ska följas dels av Hannes rent konkret specificerat men även rent allmänt av alla involverade i föreningen. Vid frågor kontakta ordförande Ulf M Johansson på 0739200053. På vår hemsida eller via denna länk kan ni läsa vår värdegrund, den kommer revideras och utvecklas inför säsongen:

http://www.arbogahockey.se/docs/290/6190/DEN%20BL%C3%85VITA%20STILEN%20v%C3%A5r%20v%C3%A4rdegrund%20inkl%20spelaravtal.pdf

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Flickhockey, 19/10 19:38 
Spelartrupp 2008, 09/10 15:02 
Spelartrupp 2008, 01/10 22:30 
Spelartrupp 2008, 11/09 11:58 
Spelartrupp 2008, 04/09 17:35 
 
SPONSORER